MENÜ
PROFI BÉLTISZTÍTÓ
1.Termék Hatáskör szerint
2.Termék Hatáskör szerint
3.Termék hatáskör szerint-Gyakori kérdések
Flavin7 története
Flavin H7
Rezveratrol kapszula
Fogyasztói vélemények
Fogyókurás termék
Termékpatika webáruházam
Terméktapasztalatok.
Slim Flavin7 tapasztalatok
Nano Silver(Ezüst Víz)
Termékek bemutatása
Terméktapasztalatok!
Ezüst Víz-Nano Silver Tapasztalatok
Ásványi anyag
Ezüst kolloid
Történetem a Flavin7-tel
Vitaminok
Crystal Anion egészségügyi és tisztasági betétek
További weboldalaim és Linkek+Skype
Gyakori kérdések/Olimpiq StemxCell/
Galéria


Slim Flavin7 a fogyasztó flavonoid

 Édesgyökérből kivont Glabridin nevű flavonoid, melynek fogyasztó hatása van. Zsigeri zsírokat bontja a szervezetünkben, ezáltal bekövetkezik a hasi zsírpárnáink fogyása.

   flavinkiraly 

    FlavinH7 Glabridin

Gyümölcslé kivonat Glabridin tartalmú és szintén fogyasztó hatású,, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.   

  flavinkiraly

         Glabridin

   flavinkiraly

   Fogyj flavin7+kapszula

Slim Green Coffee fogyasztó kapszula
    Fogyasztó kapszula

 

Partner  Linkek

Flavin7 

Flavin7 termékpatika 

Slim Flavin7 boltaneten 

Flavin7 lapunk 

Apro-hirdeto.NET - Hirdető

Online, Ingyen TVItems Linkek 

 005-Linkcsere Központ

 weblap sablonok 

 Apróhirdetés ingyen

Képes hirdető-böngésző oldal 

RIKKANCS INGYEN HIRDETÉS 

Linkcsere.eu

Linkcsere   

linkcsere oldalak

Eladhatatlan - Ingyenes apróhirdetés és reklám

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

 Referer Linkcsere

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek 

Királyapro.Aprohírdetés Ingyen/
                  
Laughing Terméktapasztalatok!  Laughing
 
1
Ismerősöm férje, aki 64 éves már a negyedik agyvérzést kapta. Az egyik fele lebénult,keze és lába lógott, enni nem tudott. 4 hónap Olimpiq StemxCell szedés után, állapotán nagy változás következett be. Járókerettel már tud járni,a beszéd és a táplálkozás sem esik már nehezére.

Kisfiam csökkentlátó, látóideg sorvadással született. Közelre és távolra is igen gyengén látott. 4 hónapja szedjük az Olimpiq StemxCell kapszulát és nagyon sokat javult a látása. Örülök, hogy ennyit segített a készítmény és további jelentős javulást remélünk tőle.
3
A Tea Kozmetikumokat már régóta használom.A Sampon megszüntette a korpásodást, hajam fényesebb lett. Száraz a bőröm és erre a Tea tusfürdőt használom, mely visszaállította bőröm nedvességtartalmát. Mivel korán őszülő típus vagyok, így évek óta festetem a hajam. Sajnos a festékek szárították, roncsolták a hajam. A Henna Plus kipróbálásánál mást tapasztaltam, nem irritálta a fejbőrt, az ősz hajszálakat is tökéletesen befedte. Koromnál fogva én is szembesültem a menopausa kellemetlen tüneteivel, de erre is találtam a WellnExpress katalógusban megoldást. A Villarosa kapszulát, mely nagy mértékben csökkentette a verejtékezést és a hőhullámokat, melyek sajnos velejárói a változókori tüneteknek.

A Nano Goldot kisfiamnak vásárolom, aki koraszülött kisbaba volt. Idegrendszeri problémák adódtak, mivel agyvérzése volt, mozgás és értelmi fejlődése nagyon lassú. A Nano Gold fogyasztása óta a mozgásfejlődésében egy nagyobb ugrás következett be. Már 2 hónapja szedjük és nagyon bízom a Nano Gold további jótékony hatásában.
5
1998-ban egy tumor miatt eltávolították a fél tüdőmet, előtte kemoterápián estem át. 2007 júniusban egy vizsgálat során kiderült, hogy az ép tüdőmön is van egy 1 cm átmérőjű daganat. Ekkor kezdtem el szedni a Flavin77 Flavinárium + Essence+A aminosav komplexet. Azóta négyszer voltam vizsgálaton, minden alkalommal szemmel láthatóan kisebb lett a tumor. Az utolsó vizsgálaton akkora volt, mint egy golyóstoll hegye. Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, a gyógyuláshoz!
6
A Flavin7 italt napi 5 ml-es adagolásban szedem és hatására az immunrendszerem nagyon megerősödött. Évek óta nem kaptam el semmilyen fertőző betegséget. Szellemileg is felfrissültem, 65 évesen végeztem el sikeresen az ECDL számítógépes tanfolyamot.
7
1990 óta kerekesszékes vagyok, izomsorvadásban szenvedek. Az Olimpiq StemxCell kapszulát 2007 február óta szedem, napi 2-szer. Onnan kezdve 2-3 hetente új mozgások éledtek fel a meglévő izmaimban. 1 hónap eltelte után fellazult a testem, erőt éreztem a tartásomban. Újra felemeltem az egyik kezemet a másik segítségével, a fejem mellé. A második jelentősebb változás, hogy újra behajlítottam a térdem. Önmagában már az is öröm és bizakodás, hogy az éveken át gyenge izmaimban érzem a visszatérő életet!!! Gratulálok a munkájukhoz és eredményeikhez!
8.
Baleset miatt, kéz- és térdsérülésem volt, nem tudtam leguggolni és állandóan duzzadt volt a térdem. Nagyon erős fájdalmaim voltak és emiatt nem igen tudtam aludni sem.A kézsérülésem miatt akaratom ellenére elejtettem bizonyos tárgyakat. Kézfejem állandóan duzzadt volt és fájt. 3 hónapja szedem az Olimpiq StemxCell kapszulát és azóta rengeteget javult az állapotom. Kezem már nem duzzadt és a fájdalmak is enyhültek. Nagyon örülök, hogy ilyen pozitív hatást tapasztaltam! Testvérem porckorong sérvben szenved, ami nagyon erős fájdalmakkal jár. 1,5 hónappal ezelőtt találtunk rá az interneten az Olimpiq StemxCell kapszulára. Azóta jelentősen csökkentek a fájdalmai, fizikai állapota nagy mértékben javult.

 9.                                                                          
23 éves Sclerosis Multiplexes vagyok. 3 munkahelyet veszítettem el, betegségem miatt, mivel állapotom egyre csak romlott. Próbálok hasonló gondokkal küzdő embereket felkutatni és segíteni nekik. Ennek köszönhetően ismerkedtem meg az Olimpiq StemxCell készítménnyel. Immáron két hónapja szedem és jelentős javulásról tudok beszámolni. Mozgásom sokat javult és közérzetem azóta kiváló. Csak bíztatni tudok minden Sclerosis Multiplexben szenvedő beteget: ne adják fel!TUDTA ÖN?
Összefüggést mutat a rákképződés folyamata és a szabad gyökök kórós mértékű jelenléte is. Az antioxidánsokban gazdag táplálkozás csökkenti a rosszindulatú daganatos megbetegedések gyakoriságát. Kimutatták, hogy a sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztó emberekben kisebb a rákos megbetegedések előfordulása, mint azoknál, akiknek táplálkozásából hiányoznak a növényi élelmiszerek.

Néhány termék a témához:
Flavin 7 Prémium 200ml
Flavin 7 200ml
Flavin77 szirup 250ml
Rezveratrol Forte kapszula 250db
10.Édesanyámnak van egy fibromája, amivel évek óta szenved. Elkezdte használni a Falvin 7 italt és már 2 hét múlva érezte a hatását. A fibroma összehúzódott és már nem feszítette annyira a hasát. Jobb lett az étvágya és javult a közérzete is. Nyugodtabban aludt tőle. A Kristályolaj nagyon jó hatással volt az ízületi fájdalmakra. Édesanyám több, mint tíz éve szenvedett körömágy gombától és még a méregdrága külföldi szerek sem hoztak pozitív változást. Egyedül a Kristálykrém, ami teljesen rendbe hozta a gombás fertőzést. Öt évvel ezelőtt derült ki, hogy Reumatoid Artritiszben (sokízületi gyulladás) szenvedek.

 Rossz állapotban voltam, reggelente szédültem, gyenge voltam és állandó fájdalmaim voltak. Természetesen gyógyszereken éltem, amik hosszú távon nagyon károsak lehetnek a szervezetre.Ezért úgy döntöttem, hogy váltok és gyógyszerek helyett, Flavin termékekkel egészítem ki az étrendemet. A Tökmagcsíra kapszulát azért fogyasztom rendszeresen, mivel természetes antibiotikum és puffadásgátló hatású. A Nano Goldot idegrendszer erősítő és ízületjavító hatása miatt fogyasztom.Az étrendkiegészítő jótékony hatásának köszönhetően, sokat változott az életminőségem, javult a közérzetem. Nem szédülök és ami a legfontosabb: nincsenek fájdalmaim.

11.A férjemet 2007. október 27-én motorbaleset érte. Megsérült a koponyája és a tüdeje is. Azóta kómában van. Megpróbáltam mindent megtenni, hogy segítsem férjem gyors felépülését. Ekkor akadtam rá egy újságban, az Olimpiq StemxCell kapszulára. 2 hónapja adjuk férjemnek a készítményt, gyomorszondán keresztül. Nagy örömömre a tüdeje rendbe jött és elkezdte mozgatni a kezeit. A kómából még nem ébredt fel, de amióta szedjük, azóta a javulás rendkívüli és látványos. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel és örömömre szolgál, hogy férjem jobban van.                                                                          
12.Az egyik ismerősöm izomsorvadásban szenved. Ajánlottam neki az Olimpiq StemxCell kapszulát és meggyőztem arról, hogy mindenképpen próbálja ki. Hálásan és boldogan telefonált 2 hónap múlva, hogy fájdalmai jelentősen csökkentek és mozgása sokat javult. Azóta a kedve is jobb! Rendszeresen meglátogatom és örömmel tapasztalom, hogy apró változások az életminőségben, milyen sokat jelenthetnek.
                                                                       
13.Férjemmel,11 éves fiammal Marcival, rendszeresen fogyasztjuk a cég termékeit. A téli, megfázásos időszakokban csak a Nano Silvert használjuk. Remek torokfájásra! A Nap Kritály Flavin italt a fiam nagyon szereti. Növeli az állóképességét és erősíti szervezete ellenállóképességét, a káros környezeti hatásokkal szemben. Édesapám agyiér infarktusa miatt, sajnos ágyhoz kötött és teljes ápolásra szorult. Nyáron hallottunk a készítményről, amiben nagyon bíztunk. Édesapám júniusban kezdte el szedni az Olimpiq StemxCell kapszulát. Azóta 4 hónap elteltével nagy örömünkre, életminősége sokat javult. El sem hisszük, de igaz: naponta többször sétál és a lépcsőn is könnyedén tud közlekedni. A kapszula szedésekor már az első héten látványos javulás volt tapasztalható.

 Több éve fogyasztom a cég termékeit. A Medicannabis kapszula rendbe hozta a vérnyomásomat és édesanyám reumás fájdalmait jelentősen csökkentette. Az egyik ismerősömnek ajánlottam a PVG (Pecsétviasz gomba) kapszulát. Nagy örömmel értesített arról, hogy 2 hét szedés után a vércukorszintje teljesen helyreállt és a koleszterinszintje is csökkent. A Fruit Café-nak köszönhetően, ami frissít és nagyon kellemes ízű,leszoktam a déli egészségtelen kávézásról.                                                                        
14.A Medicannabis olaj segített a 7 éve húzódó Glaukómán (zöldhályog), 6 hónapja jó a szemnyomásom. Ízületi fájdalmaim nagy mértékben csökkentek. Férjem 1 hónapja szedi az Olimpiq StemxCell kapszulát. Azóta vérnyomása helyreállt, jobban alszik és közérzete is sokat javult.
                                                                         
15.
Édesanyám 1964 óta gerincsérvvel küszködik, jobb bokája állandóan zsibbad.Térdkopása is van, ami miatt elég nehézkes a járása. 3 hónap Olimpiq StemxCell szedés után bokája nem zsibbad és mozgása jelentősen javult. Nagyon örülünk, hogy ilyen pozitív eredményeket tudtunk elérni a készítmény segítségével. Már hosszú ideje szenvedek Parkinson - kórban. Az egyik rokonunk ajánlotta nekem az Olimpiq StemxCell kapszulát, amit meg is vásároltunk. Nagyon bíztam a termékben, mert annyi jót hallottam már róla. 2 hónap telt el, amióta szedem és elmondhatom, hogy a kézremegésem megszűnt és az arcmimikám helyreállt. Járásom könnyebbé vált, mozgásom normalizálódott. Aminek a leginkább örülök, hogy hangulatom sokat javult, már nem vagyok annyira fáradékony és levert.

Soltész Nagy Tamás
16.Soltész Nagy Tamás vagyok, Miskolcon születtem 1979-ben és itt is élek, fogtechnikusként dolgozom. Születésem óta küszködöm az ekcéma okozta bőrpanaszokkal.Ennek a betegségnek vannak súlyosabb és kevésbé súlyosabb változatai.A betegség tünetei: nagyon száraz bőr, viszkető foltok amik kisebesednek.Emellett herpeszem is volt ami csak ritkán okozott tüneteket. És a legutóbbi betegségem: begyulladt a fülem aminél gombás fertőzést diagnosztizáltak. Kezelték pimafukort-tal, de még rosszabb lett. Az ezüst kolloidot egy ismerősöm javallatára próbáltam ki és a herpeszt szinte azonnal megszüntette, kb. két heti rendszeres használat mellett elmúlt az ekcémám is, és a begyulladt fülem is meggyógyult teljesen kb. egy heti kezeléstől amit helyileg a fülembe cseppentve alkalmaztam.Ez egy csodálatos gyógyszer, amiért hálás leszek örökre!!!!


Zoltán
17.A kálváriám körülbelül 6 évvel korábban kezdődött amikor az orvosomra hallgatva megműttettem az orrsövény ferdülésem. A műtét állítólag sikerült, kaptam is az orromon levegőt de ez egy kis idő múlva ismét megváltozott megint folyamatosan bedugult. Nyilván fölkerestem az orvost és adott valami antibiotikumot mondván valamilyen fertőzés van az orromban és hogy majd ez helyre teszi.

 Ez a folyamat kisebb nagyobb megszakításokkal így ment addig míg egy vérvétel megállapította hogy magas a fehérvérsejtjeim száma valahol gyulladás van a szervezetemben. Vissza a fülorrgégére ott megint azt mondta a doki az orrom miatt nem lehetséges, amikor már csontvelő mintát szerettek volna venni tőlem egy kicsit megrémültem és gondoltam egyet és kivizsgáltatom magam a főváros valamelyik kórházában is. Öt év után itt fordult elő először hogy kenetet vettek az orromból és kiderült hogy egy staphilo coccus nevezetű baktérium a ludas.

 Megkérdeztem a kezelő orvos hölgyet hogy tud e ezzel valamit kezdeni? A válasz természetesen igen volt megint ugrott a húszezer a zsebbe boldogan indultam a patikába a hétezer forintos antibiotikumért és irány haza.

Amit olvastam a tájékoztatóban nagyon elrettentő volt a lehetséges mellékhatásokra vonatkozóan de mit tehet az ember, beszedi hisz egy jól kitanult orvos adta. Mondanom se kell pont annyit ért mint az összes többi amit addig használtam. Nem volt más hátra kénytelen voltam utána járni ennek a baktériumnak mi lehet ez? Nem sokáig kellet böngésznem hogy eldurranjon az agyam és rájöjjek mi a helyzet. A baktériumról az első sorban vastagon szedve az volt írva hogy egy úgynevezett kórházi baktérium és a ma ismeretes antibiotikumokkal kiirthatatlan a szervezetből. Nagyszerű gondoltam, és elkezdtem magam beleásni az ügybe és akkor bukkantam az ezüstkolloid csodálatos tudományára.

Be is szereztem egy jó minőségű kolloidot(rendkívül fontos a minőség nem mindegy milyen vízből állítják elő)amivel sikeresen kezeltem a betegségem, igaz beletelt pár hónapba de meggyógyított.Ezek után két dolog merült föl bennem, ha az orvosok tudják hogy ez a baktérium antibiotikum rezisztens akkor miért nem mondja hogy valamit találjak ki mert fölöslegesen nem gyilkol gyógyszerekkel ami nem hatásos, ha pedig nem tudja újabb kétségek merülnek föl szintén szakmailag, hogy az orvosi egyetem elvégzése után nem ártana a szakirodalmat forgatni. Az viszont valószínűbb hogy ezen gyógyszerek alkalmazása után jó pénzt kap vissza a gyártótól feltételezhetően mert bután nem lehet az emberből orvos. Nem rabolnám tovább idejüket kálváriámmal ....-)
Kati
18.Az ezüst, illetve az arany kolloidot én éhgyomorra ajánlom ,és tíz percig ne is együnk   -igyunk rá ! Bár a menyemnek a fiam teába keverte és úgy fogyasztotta és így is megszünt   az orrfolyása másnapra .Persze nem csak megfázásra jó , mindenféle fertőzésre ,   vérszegénységben és csontritkulásra is , mert sejtépítő hatása van.Most teszteljük gombára   illetve candidára is .
Aniko
19.Én ápoló vagyok és több betegem, illetve családtagomat rábeszéltem különböző termékekre .Az ezüst   kolloid nagyon jó hatású volt a lázas illetve a megfázásos tünetekre . Három napi szedés után   elmúlt a láz és az orrfolyás . A májbeteg férjem is határozottan jobban lett , az idén még nem   kellett antibiotikumot szednie .Az aranykolloid csökkentette az izületi fájdalmakat és a   duzzanatokat . Porcleválásnál is segített ,nem kellett annyi fájdalomcsillapító . A lucerna   kapszulát is sok betegem és családtagom szedi . Van akinek megszüntette a lábgombáját , illetve   a lábszagát .Más csak hashajtó helyett szedi ,van akinek kevesebb altatót kell szednie ,   megszűntette a rémálmokat , beállította a koleszterinszintemet . Mások arról számoltak be ,   hogy nincs gyomorsavtúltengésük és megszünt a hasmenésük colitis ulcerózánál .Köszvényes   betegnek először rosszabbodott , majd határozottan javult az állapota .Én használom és   állandóan egyre több embernek ajánlom .


TUDTA ÖN?
  A porcszövetek   öregedése kopási folyamatokhoz, az ízületek szerkezeti leépüléséhez vezet. A folyamat pontos tisztázása még várat magára, azt azonban már tudjuk, hogy a porckopás kialakulásában biztosan szerepet játszik a végtagok tartósan fennálló túlzott megterhelése, és mozgásszegény életmód.

Néhány termék a témához:
Kalcium Faktor kapszula 100db
Olimpiq StemXCell 75% 30db - 30db
Medicannabis A+R 60g
Medicannabis kapszula 100db