MENÜ
PROFI BÉLTISZTÍTÓ
1.Termék Hatáskör szerint
2.Termék Hatáskör szerint
3.Termék hatáskör szerint-Gyakori kérdések
Flavin7 története
Flavin H7
Rezveratrol kapszula
Fogyasztói vélemények
Fogyókurás termék
Termékpatika webáruházam
Terméktapasztalatok.
Slim Flavin7 tapasztalatok
Nano Silver(Ezüst Víz)
Termékek bemutatása
Terméktapasztalatok!
Ezüst Víz-Nano Silver Tapasztalatok
Ásványi anyag
Ezüst kolloid
Történetem a Flavin7-tel
Vitaminok
Crystal Anion egészségügyi és tisztasági betétek
További weboldalaim és Linkek+Skype
Gyakori kérdések/Olimpiq StemxCell/
Galéria


Slim Flavin7 a fogyasztó flavonoid

 Édesgyökérből kivont Glabridin nevű flavonoid, melynek fogyasztó hatása van. Zsigeri zsírokat bontja a szervezetünkben, ezáltal bekövetkezik a hasi zsírpárnáink fogyása.

   flavinkiraly 

    FlavinH7 Glabridin

Gyümölcslé kivonat Glabridin tartalmú és szintén fogyasztó hatású,, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.   

  flavinkiraly

         Glabridin

   flavinkiraly

   Fogyj flavin7+kapszula

Slim Green Coffee fogyasztó kapszula
    Fogyasztó kapszula

 

Partner  Linkek

Flavin7 

Flavin7 termékpatika 

Slim Flavin7 boltaneten 

Flavin7 lapunk 

Apro-hirdeto.NET - Hirdető

Online, Ingyen TVItems Linkek 

 005-Linkcsere Központ

 weblap sablonok 

 Apróhirdetés ingyen

Képes hirdető-böngésző oldal 

RIKKANCS INGYEN HIRDETÉS 

Linkcsere.eu

Linkcsere   

linkcsere oldalak

Eladhatatlan - Ingyenes apróhirdetés és reklám

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

 Referer Linkcsere

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek 

Királyapro.Aprohírdetés Ingyen/


Egerbol.jpg 

 Flavinról! Mit kell tudni a flavonoidokról?   

Garantáltan magas minőségű termékeket forgalmazunk egy orvosokból,gyógyszerészekből,természetgyógyászokból álló tudományos tanácsadó testület  ajánlása alapján!Előnyök: Kiváló minőségű termékek, folyamatosan bővülő kínálat, kényelmes vásárlás!A bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedõ szerepe van az egészség megõrzésében, helyreállításában.

A flavonoidok növényi anyagcsere termékek amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában, kocsányában találhatóak meg.A flavonoidoknak az egészség megőrzésében és a betegség megelőzésében játszott szerepét az utóbbi évek tudományos bizonyítékai megkérdőjelezhetetlenné teszik.A vizsgálatok kimutatták

a flavonoidok szívet és az érrendszert védő hatását.A kutatók szerint csökkentik a koleszterin szintet,gátolják az érfalak elmeszesedést,ennél fogva csökkentik az

érrendszeri,agyérés szívkoszorúér katasztrófákat.A flavonoidok vérhígító,vérrögképződést gátló hatás

a kiváló,valamint hatékony antioxidánsok.A tudomány mai állása szerint a flavonoidok megakadályozzák

a rákkeltő anyagok aktivizálódását azáltal hogy blokkolják a megfelelő enzimrendszert. Immunerősítő,gyulladáscsökkentő,allergiaellenes,májregeneráló tulajdonságukat a tudomány alátámasztotta.Hatásukat hazai és nemzetközi kutatások igazolják.

Az EKR 2. cikk (1) bekezdés b) pontja az étrendkiegészítõk meghatározásánál a 2002/46/EK irányelvre hivatkozik. Az EKI. 2. cikke a) pontja szerint:„étrendkiegészítõk”:olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítésére szolgálnak,és amelyek koncentrált tápanyagforrások,vagy egyéb olyan anyagok forrásai,amelyek önmagukban vagy kombinálva táplálkozási vagy fiziológiás hatással bírnak,továbbáamelyeket dózisformában,azaz kapszulák,pasztillák,tabletták,pirulák formájában vagy egyéb hasonló formában,port tartalmazó zacskókban,folyadék-ampullákban,cseppentõ üvegekben és más hasonló,por vagy folyadékformában forgalmaznak,hogy kimért kis egységekben lehet.

Szabadgyökök-Flavonoidok-Antioxidánsok-Ezüst-Arany-Telítetlen zsírsavak- Őssejtek-Csírák-Vitaminok-Ásványok.                                                                                                                                                                                                                                                      

Szabadgyokok2.gif

 Szabadgyökök-Nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, melyek képesek a szervezet bármely sejtjében, szervében kárt okozni.Elsősorban

a szabadgyökök - melyek minden emberben aktívan megtalálhatóak - felelősek a nem genetikai eredetű daganatos és más súlyos megbetegedésekért.Az öregedési folyamatok, a szervezet kollagén kötőszöveti rostjainak károsodása,a ráncosodás és a bőr víztartalmának csökkenése is a szabadgyököknek köszönhető.Azonban van esély a természetes egyensúly fenntartására,mégpedig megfelelő

                                                     táplálkozással és a külső ártalmak csökkentésével! 

 

 

 

 

 

 

                                                               

Flavonoidok1.gif

Flavonoidok-Olyan vegyületcsoportot jelöl,melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként a gyümölcsök héjában, magjában, vagy például a szőlő kocsányában találhatók meg. Rendszeres fogyasztásukkal csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő,valamint azott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket,biztosítva azok zavartalan működését.Kiemelkedő fontosságú tehát a megelőzés szempontjából.

                                                                                                                                                                      

Antiokszidansok3.gif

Antioxidánsok-Az antioxidáns leggyakrabban az élő szervezetben,illetve a táplálékban található,természetes vagy mesterséges vegyület.A növényi antioxidánsok kivédik az agresszív szabadgyökök támadásait.Tehát mondhatjuk,hogy egyfajta védőpajzsa a szervezetünknek.Nagy mennyiségben tartalmazzák ezen anyagokat a zöldség- és gyümölcsfélék,melyek rendszeres fogyasztásával jelentősen hozzájárulunk a szervezet antioxidáns egyensúlyának fenntartás
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Ezust4.gif

Ezüst- 

A Science Digest magazinban (1978/03) közzétett publikáció szerint az 

ezüstkolloid több mint 650-féle kórokozó elpusztítására képes.Használat

 

a

 

támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert és növeli a vitalitást.

 

 

                                                                                                                                                   

Telitetlenzsirsavak6.gif

 Telítetlen zsírsavak-Omega-3, -6, -9 Az esszenciális zsírsavak elengedhetetlenek a szervezet normális működéséhez,viszont azemberi szervezet nem képes előállításukra,ezért a táplálékkal kell ezeket felvenni.A kender növény több mint 60 gyógyhatású vegyületet tartalmaz.Egyedülálló, hogy a tápláléknövények közül kizárólag a kenderben találhatók meg a létfontosságú omega 3-6-9 zsírsavak az emberi szervezet számára tökéletes arányban. 

  

 

                                                                                                                                                           

Ossejtek7.gif                                                                                                      Őssejtek-szervezetünk "mindenre képes"sejtjei.A felnőtt szervezetben,a vérben mikroliterenként 1-5 db őssejt található. Egy átlagember szervezetében 5 liter vér van,így az őssejtszám 5-25 millióig terjed.Az őssejt szint a legjobb jelzője az egészségnek. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás,a vércukorszint stb. Jobb, mint bármi,amit kardiovaszkuláris rizikóként ismerünk és ez érvényes mindenre a szervezetben.A szervezet regenerációs rendszere a kutatások alapján egyértelműen az őssejtekhez köthető!

 

Arany5.gif Arany-Javítja az agy, illetve az idegrendszer állapotát, az intellektust,   a memóriát.Hasznos depresszió,félelem,csökkent stressz tűrő képesség esetén. Fogyasztása nyomán oldódik a levertség, a félelem,  javul az általános közérzete. Mind akut, mind krónikus ízületi gyulladás  és degeneráció esetén mérsékli a gyulladással járó fájdalmat,javítja  az ízület mozgásszabadságát.

 

 

 

 

Csirak8.gif

 

A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnekszüksége van azegészséghez.A kicsírázott mag rendkívül tápláló és gazdag vitaminokban,ásványi anyagokban,fehérjékben, enzimekben.Fogyasztása leginkább nyersen ajánlott,önmagában, kenyérre szórva,salátába keverve, joghurtba,kefirbe téve. 

  

     Egerinfonap.jpg 
       infonap.jpg
           
              konyv.png