MENÜ
PROFI BÉLTISZTÍTÓ
1.Termék Hatáskör szerint
2.Termék Hatáskör szerint
3.Termék hatáskör szerint-Gyakori kérdések
Flavin7 története
Flavin H7
Rezveratrol kapszula
Fogyasztói vélemények
Fogyókurás termék
Termékpatika webáruházam
Terméktapasztalatok.
Slim Flavin7 tapasztalatok
Nano Silver(Ezüst Víz)
Termékek bemutatása
Terméktapasztalatok!
Ezüst Víz-Nano Silver Tapasztalatok
Ásványi anyag
Ezüst kolloid
Történetem a Flavin7-tel
Vitaminok
Crystal Anion egészségügyi és tisztasági betétek
További weboldalaim és Linkek+Skype
Gyakori kérdések/Olimpiq StemxCell/
Galéria


Slim Flavin7 a fogyasztó flavonoid

 Édesgyökérből kivont Glabridin nevű flavonoid, melynek fogyasztó hatása van. Zsigeri zsírokat bontja a szervezetünkben, ezáltal bekövetkezik a hasi zsírpárnáink fogyása.

   flavinkiraly 

    FlavinH7 Glabridin

Gyümölcslé kivonat Glabridin tartalmú és szintén fogyasztó hatású,, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.   

  flavinkiraly

         Glabridin

   flavinkiraly

   Fogyj flavin7+kapszula

Slim Green Coffee fogyasztó kapszula
    Fogyasztó kapszula

 

Partner  Linkek

Flavin7 

Flavin7 termékpatika 

Slim Flavin7 boltaneten 

Flavin7 lapunk 

Apro-hirdeto.NET - Hirdető

Online, Ingyen TVItems Linkek 

 005-Linkcsere Központ

 weblap sablonok 

 Apróhirdetés ingyen

Képes hirdető-böngésző oldal 

RIKKANCS INGYEN HIRDETÉS 

Linkcsere.eu

Linkcsere   

linkcsere oldalak

Eladhatatlan - Ingyenes apróhirdetés és reklám

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

 Referer Linkcsere

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek 

Királyapro.Aprohírdetés Ingyen/

 
Fogyasztói vélemények
 

Mivel mi is érintve vagyunk az ügyben, néhány e-mailben érkezett visszajelzés, természetesen a személyiségi jogok betartásával! Ezért nem írunk sem nevet, sem egyéb elérhetőséget, mivel ezt kérték! Természetesen hozzájárulásukat is kértük a megjelentetéshez!

1.) A Média és a Szkeptikusok tábora erre varjon gombot.Méghogy a Flavin nem ér semmit,meg nem gyogyhatás.Akkor ez mi? Éppen most volt egy telefonom egy Budapesti fiatalembertől.Előzmény-jó pár honappal ezelőtt panaszkodott,hogy rettenetesen kopaszodik,hajfoltossággal küszködik,még a szemöldöke is kihullott stb.Mint az én fiam/Volt anno/.Az általam ajánlott Flavin7 termékeket fogyasztotta,és most boldogan telefonált hogy ha látnám hogy besürüsödött a haja,és a szemöldöke is rendbe jött.Komolyan a szemem is könybelábadt,örültem.

Na EZT nem vehetik el tölünk./Én és családom is a Flavin termékeknek köszönhetjük egészségünket,amit a gyogyszerekröl nem mondhatunk./KÖSZÖNJÜK-SZABÓ LÁSZLÓ ÉS CSAPATA./ 
 Nobel Dijat érdemelnének,nem pedig támadást támadás hátán. Kitartást és további jó munkát kivánok,és mint látom olvasom még nagyon sokan..

Nagyon sok pozitív tapasztalatom van évek óta családon belül is!!!!!!!!!!!!!!!!

2.) "Ha eddig netalán felmerült volna bennem kétség a termékeik - az emberi szervezetre gyakorolt - jótékony hatásáról, most már biztos vagyok azok GYÓGYITÓ HATÁSÁBAN.
Gondoljunk csak az utóbbi évtizedek ámokfutásaira (CELLADAM, BÉRES, LENKEI, stb.. stb).
Sajnos ma Magyarországot egy gyógyszermaffia szorongatja, amely minden alantas eszközt felhasznál mások lejáratásában.
Azt , hogy mikor kezdem el használni az Önök által forgalmazott Flavin és Őssejtszaporitó termékeket, most már csak a pénztárcám szab ideiglenesen gátat." 

3.) "A médiában elhangzottakkal kapcsolatban, igazuk van, Magyarországon csak az a hir, ami rossz hir. Eddig sem foglalkoztam velük, ezután sem érdekelnek. Továbbra is fogja a férjem a Flavint szedni, mert Ő úgy érzi, hogy jó. A rádióra pedig fütyülünk. Csak sajnálom, hogy ez az átkozott bürokrácia mindent tönkre tehet."

"Komolyan mondom, ezt a mérhetetlen pofátlanságot! Emberek százainak pozitiv véleményét kérdőjelezik meg????? Milyen alapon??? CSAK??????????????? Mert valakinek úgy tetszik???????????????????
Tényleg felháborító és ezt nálunk meg lehet tenni büntetlenül. Mélységesen fel vagyok háborodva!"
 
 

4.) "Sajnos a hét végén a férjemmel együtt mi is hallottuk az RTL híreiben, hogy hamis állítások miatt megbüntették az Önök cégét.
Tisztességtelen dolognak tartottam egy ilyen hír oly módon történő közlését, mintha csak azt mondták volna: a jégeső elverte az idei szőlőtermést. Mert akkor mi van? Kevesebb és drágább lesz a bor? Majd jövőre újból terem!
Azt még nem mondtam, hogy a férjem rákbeteg. 2007. februárban rosszindulatú béldaganattal műtötték, majd decemberben a májban képződött áttétet kellett eltávolítani. Utána jött a "gyilkos" kemoterápia. Hála Istennek ezen is túlvagyunk, és bizakodva nézünk a jövőbe. Amihez a Flavin 7 Prémium is hozzátartozik a Brokkolicsíra és Búzacsíra kapszulával.
 
Mivel az orvostudomány csak annyira képes, hogy kiműtik a daganatot, s sorsára bízzák a beteget, maximum kemoterápia /ha egyáltalán érdemesnek tartják rá a beteget/,- így nem gondolom, hogy joguk van a számos daganatos beteg reményét is elvenni a gyógyulástól. Ha valaki, mi aztán tudjuk mennyibe kerülnek a különböző táplálékkiegészítők! Számos külföldi "csodaszer" is van a piacon. Azokat egyáltalán bevizsgálta már valaki? Különben sem gondolom, hogy magyarországon élő embereknek trópusi fakéreg kivonatokat kellene fogyasztani, csak mert ott kevés a daganatos beteg. És ez mit bizonyít? Tudja egyáltalán az orvostudomány, hogy ki és mitől lesz rákbeteg? Nem, akkor meg miről beszélünk? Mindenki saját maga probál javítani a sorsán úgy ahogy Ő helyesnek tartja. A reménybe vetett hitet elvenni pedig súlyos bűn! Hiszen ismerjük a HIT gyógyító erejét.
Az én férjem is feltette a kérdést, akkor ez mire jó, hogyan tovább? Nem tudtam mással magyarázni, csak azzal, hogy valószinüleg a konkurencia műve ez. De ezt így szárazon közölni egy híradóban FELHÁBORÍTÓ!
És egy óra múlva ugyanúgy bevette az adag Flavin7-et. Hiszünk benne, hogy az egészségét szolgálja."

"Én még nem régen kezdtem ezt az üzletet de már nekem is van pozitiv tapasztalatom a termékekről és a vásárlóim között is szerintem valami módon össze kéne fogni, aláirást gyűjteni azoktól, akik használják a termékeket. Mindenki a maga területén. Ne hagyjuk hogy tönkre tegyék a Flavint, ennek az embernek sok évi munkáját. Az én véleményem az, hogy össze kéne fogni és nem hagyni. Minnél több bizonyitékot gyüjteni arról, hogy nincs igazuk, csak nálunk magyaroknál van ez. Hát nekem ez a véleményem. Sok aláirással hátha segítenénk, ne hagyjuk, hogy azt vegyék el ami jó!" 

5.) "Először az interneten olvastam, majd a televízióban az RTL Klub műsorában hallottam a GVH döntéséről. Úgy tudom ma rádió riport is elhangzott egy ügyben. Mélységesen megdöbbentem, aztán felháborírottak a történtek. Miért? Kérem szakítsanak rám néhány percet.
Ez év tavaszán egy 70 éven felüli prosztata rákban szenvedett kémia tanár bácsi és felesége által (pénzintézetnél dolgozom, ők ügyfeleink) ismertem meg a flavin termékeket, és azt a csodát, amely velük történt.
6 évvel ezelőtt a lábra állni nem tudó bácsi utolsó lehetőségeként kapta azt az ajánlatot, hogy próbálja meg a Flavin 7 ital fogyasztását, mert úgy sincs már mit tenni. A kezelő orvosa tanácsai, gyógyszerei, kezelése mellett 3 hónap intenzív Flavin 7 fogyasztás után elhagyta a lakását, segítség nélkül ki tudott menni a kb 12 km-re lévő telkükre. Nemsokkal később már dolgozni is tudott, és ma tünetmentes. Az orvosai is csodálják gyógyulását. Folyamatosan azóta is fogyaszt többféle terméket és nagyon jól érzi magát.
Ez a történet indított el engem is a katalógusban ismertetett termékek iránt. Szerencsére sem én sem családom tagjai nem szenvednek rákos betegségben, ezért én a többi termékkel próbálkozom.
Sajnos nekem is van súlyfeleslegem, nem jó a koleszterin szintem. Kipróbáltam a Kendermag, és Gránátalma kapszulát. Eredmény: biztos, stabil fogyás, gyógyszer mellett határértéken belüli koleszterinszint.

6.) A két kapszula szedése előtt ilyen soha nem volt.
A fogyásom a Kendermag kapszula lábon járó, látható reklámja. Aki ismer és meglát, szinte ájultan csodálkozik, aztán kéri, rendeljek neki is. Én nagyon jól érzem magam. Valamennyi termék amit kértem saját és családtagjaim, főnökeim részére, kivétel nélkül használt, mindenki elégedett vele.
A végtelen sok pozitív visszajelzést csak szaporítani tudom. Aki megismeri, és fogyassza termékeiket csodákat élhetnek meg.
Gyümölcsök, növények speciális eljárással mesterséges anyag nélkül készült szerei terljesen mindegy, hogy gyógyszerek, vagy bármi más.
Az a csodálatos, hogy millió emberen segítenek minden mellékhatás nélkül. Ez a lényeg.

7.) Felhábrító, hogy Magyarországon bármilyen egészségre, megelőzésre, gyógyulásra előállított új szer országos botrány lesz.
A tudás nálunk nem "Hatalom"!
Egy biztos: aki ismeri Flavin termékeket ezután is fogyasztani, használni fogja. Gyógyító hatásukat semmilyen GVH döntés nem fogja befolyásolni.

8.) Kérem vigyázzanak egészségükre, legyenek erősek, kitartóak, folytassák tovább a kutatásokat, hogy termékeikkel jobbá tudjuk tenni rövid, sajnos beteges életünket. Bízom abban, hogy az óriási büntetést ki tudják fizetni, és marad elég anyagi forrásuk a további munkájukhoz, továbbá nem fog áremelkedést maga után vonni termékeiknél.
A forgalmazás (a megrendelés fogadása, visszaigazolása, szállítása, tanácsadásaik) mások számára is példamutató lehetne. Remélem hamarosan megoldást találnak a GVH kifogásaira, amihez sok sikert kívánok mindekinek, aki érdekelt ebben a fontos ügyben.
Köszönöm, hogy elolvasták levelem.
Bocsánat, de el kell még mondanom az ügyhöz: Amióta ember él a földön és rájött, hogy azok a gyümölcsök, növények, amelyek körül veszik, a testét kívül-belül gyógyíthatják, készítenek főzeteket, kenőcsöket, teákat, és sokféle szert, és meg is gyógyulnak tőle! Még az őserdőkben is a civilizációtól elzárva - mindnyájan tudjuk - így gyógyítják egymást. Nem "étrendkiegészítő" szerek!

9.) A Flavin termékekben a gyümölcsök és növényekkel együtt magyar tudósok kézzel fogható tudása jelenik meg. Büszkék lehetünk rá az egész világon!
A XX. és XXI. században azokat a tudósokat, szakembereket, akik időt pénzt nem sajnálva, megszerzett tudásukat folyamatosan gyarapítva olyan szerek előállításán dolgoznak, amelyek mellékhatás nélkül gyógyítanak, a legnagyobb tisztelet illeti.
Mindannyiunk kötelessége minden formában a segítségadás, legyen az az állam, hatóság, bármilyen szerv, vagy akár egyszerű halandó magyar állampolgár!
Szeretném, ha a GVH is csodát tenne, eltörölné a bírságot, és ezt az összeget is kutatásra lehetne fordítani, mert az egészséges embernél fontosabb nincs a világon!
Nagyon jó egészséget, szebb további napokat kívánok mindnyájuknak!" 

10.) "A GVH-nak és a hatalmasságoknak ezek a vélemények - és emberek - sajnos semmit nem jelentenek.
MÁS: Annak idején pl. a "skorbut" halálos betegség volt, de ha friss gyümölcsöt és növényeket ettek elmult a C Vitamin hiány és máris meggyógyult as beteg, pedig nem gyógyszert csak növényeket evett amivel a hiányt pótolta. Ilyenkor mi van???? A friss növény amit megettek - "gyógyszer"?????????????
Tudni lehet, hogy nagyon sok "betegség" csak valami pici anyag hiánya miatt keletkezik - sajnos - csak ezt a mai "orvostudomány" nem ismeri el és nem ismeri fel." 

11.) Ezt lekell irnom-A szobabutorunkat szerelték fel.2 emberke délelőttől estig.Este megszolal az egyikük-----Jo volt itt dolgozni,ammerre jártunk mostanában mindenhol köhécselés nátha,betegség.Ez az első hely 10 családbol 1 család aki egészséges.
Nna ennek hallatára árultam én el hogy Flavin7 termékcsaládbol fogyasztunk dolgokat.Ennél nagyobb öröm nemkell,hogy ilyet hallottunk ismeretlenül. Dicséretére váljék a Flavinnak.Ez is igazolja hogy a Flavin jóóóóóóóóóóóóóó.


Szabó László nevében is köszönjük a  támogatásukat!