MENÜ
PROFI BÉLTISZTÍTÓ
1.Termék Hatáskör szerint
2.Termék Hatáskör szerint
3.Termék hatáskör szerint-Gyakori kérdések
Flavin7 története
Flavin H7
Rezveratrol kapszula
Fogyasztói vélemények
Fogyókurás termék
Termékpatika webáruházam
Terméktapasztalatok.
Slim Flavin7 tapasztalatok
Nano Silver(Ezüst Víz)
Termékek bemutatása
Terméktapasztalatok!
Ezüst Víz-Nano Silver Tapasztalatok
Ásványi anyag
Ezüst kolloid
Történetem a Flavin7-tel
Vitaminok
Crystal Anion egészségügyi és tisztasági betétek
További weboldalaim és Linkek+Skype
Gyakori kérdések/Olimpiq StemxCell/
Galéria


Slim Flavin7 a fogyasztó flavonoid

 Édesgyökérből kivont Glabridin nevű flavonoid, melynek fogyasztó hatása van. Zsigeri zsírokat bontja a szervezetünkben, ezáltal bekövetkezik a hasi zsírpárnáink fogyása.

   flavinkiraly 

    FlavinH7 Glabridin

Gyümölcslé kivonat Glabridin tartalmú és szintén fogyasztó hatású,, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.   

  flavinkiraly

         Glabridin

   flavinkiraly

   Fogyj flavin7+kapszula

Slim Green Coffee fogyasztó kapszula
    Fogyasztó kapszula

 

Partner  Linkek

Flavin7 

Flavin7 termékpatika 

Slim Flavin7 boltaneten 

Flavin7 lapunk 

Apro-hirdeto.NET - Hirdető

Online, Ingyen TVItems Linkek 

 005-Linkcsere Központ

 weblap sablonok 

 Apróhirdetés ingyen

Képes hirdető-böngésző oldal 

RIKKANCS INGYEN HIRDETÉS 

Linkcsere.eu

Linkcsere   

linkcsere oldalak

Eladhatatlan - Ingyenes apróhirdetés és reklám

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

 Referer Linkcsere

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek 

Királyapro.Aprohírdetés Ingyen/

A Resveratrol titkai

KATT IDE: WEBÁRUHÁZ
flavinkiraly
BS csatorna “60 minutes” c. műsora utánanézett mi az oka annak, hogy a franciák ugyanúgy zsíros ételeket esznek mint más nemzetek, ám mégis kevesebb franciának van szívproblémája sőt tovább élnek mint pl. az amerikaiak.
Aztán a kutatók egyszer csak rájöttek valamire, mégpedig a magyarázat a vörös borhoz köthető. A részletesebb kutatások pedig fényt derítettek a resveratrol rejtett titkaira. A kutatások egyre nagyobb horizontot mutatnak, de az egész már nemcsak a szívproblémák legyőzéséről szól (ezt már természetesnek veszik, mert ezt mint tényt kipipálhatják), hanem lassan bizonyítottá válik az a tényező is, hogy a resveratrollal kitolható az átlagos életkor..

Ha minden igaz a resveratrol megváltoztatja az egészségügyről kialakult képünket. Hihetetlen, de a resveratrol kapszulák szedésével 10 éves extra életkorral számolhatunk, hiszen a resveratrol olyan hatást fejt ki a szervezetre, hogy az hatékonyabban veszi fel a versenyt az időskori betegségekkel. Azért félreértés ne essék nem arról van szó, hogy egy 70 éves 35 évesnek fogja magát érezni, de ha “egy bizonyos irányba menő vonatot (szerk: halálba) le tudunk lassítani ez már sikernek mondható”.

A resveratrol nagy mértékben a szőlőben így a vörösborban lelhető fel.
Amire közben még fény derült, hogy a szervezet öregedés elleni tevékenysége extrém diétával bekapcsolható. A majmokról szóló kísérlet arról szólt, hogy idősebb majmokat (túl a második X-en) más-más diétának vetettek alá. Amely majmok csak a megszokott ételadag 30%-t kapták meg sokkal egészségesebbnek tűntek. A videón látható diétában részt vett majom fiatalabbnak tűnt társainál és nagyobb az energiaküszöbe is. A kövérebb majmok viszont tipikus cukorbeteg, rák és szívproblémás tüneteket mutatnak.

A kísérletet végző tudósok meg vannak győződve arról, hogy a kevesebb táplálék bevitele “bekapcsolja” azt a gént amely a hosszabb életért felelős. A jóllakatott majmok 50%-a hamarább érte el a halál és 25%-nál komoly problémák mutatkoztak. Ebből az következik, hogy így lehet ez az emberek esetében is.

Mi emberek köztudottan több kalóriát viszünk be mint amire a szervezetünknek szüksége van. De hihetetlen vagy sem, némely amerikai elindította az éhezés forradalmát (a videón láthatóak olyan vékony idősek akik pl. naponta egyszer esznek, vagy csak alacsony kalóriájú, lisztmentes ételeket esznek - ők a CRS azaz a The Calorie Restriction Society magyarul a “Kalória Korlátozási Társaság”). A majmokhoz hasonlóan ugyanaz a hatás figyelhető meg ezeken az embereken - a szervezetük beindította az öregedés ellen harcoló gént. “Ha éhes vagyok nem adok meg annyit a szervezetemnek mint amennyit kívánna” - hangzik az egyik megjegyzés.

A resveratrol “pirula” elvégzi a diétát helyetted és bekapcsolja a túlélő gént. A kapszula egy nagyon nagy resveratrol koncentrációt jelent (250 mg resveratrolt tartalmaz kapszulánként) . “A rossz hír, hogy ha ezt vörösborral akarod pótolni akkor 1000 üveg vörösborral tudnád csak megoldani amit naponta meg kéne innod, de ezt nem ajánljuk.” Komolyra fordítva a szót a resveratrol felveszi a harcot a cukorbetegséggel, a szívbetegségekkel és nem utolsó sorban a rákkal is.

A resveratrolt egereken is tesztelték és az eredmény lenyűgöző. A videón látható 2 egér egy 12 hetes hízókúrának volt kitéve. A jobb oldali futószalagon futó egér nagy koncentrációjú resveratrol adagokat kapott. A végeredmény: a resveratrollal kezet egér kétszer gyorsabban tudott futni és kb. 20%-kal tovább élt mint a másik. A resveratrol megváltoztatta az egér fiziológiáját.

A resveratrol cis-isomer-je

A resveratrollal kezelt cukorbetegek vércukorszintje csökkent és ezt mindenféle gyógyszeres kezelés és különleges diéta nélkül. “A resveratrollal a remélt célunk az, hogy egészségesebbe életet biztosítsunk, de a cukorbetegek vércukorszint csökkenése magát a problémát oldotta meg”.
A következő lépés a resveratrol rákellenes kutatásairól fog szólni. A resveratrol szedése nemcsak hoszabb életet biztosít hanem hosszabb és egészséges életet.