MENÜ
PROFI BÉLTISZTÍTÓ
1.Termék Hatáskör szerint
2.Termék Hatáskör szerint
3.Termék hatáskör szerint-Gyakori kérdések
Flavin7 története
Flavin H7
Rezveratrol kapszula
Fogyasztói vélemények
Fogyókurás termék
Termékpatika webáruházam
Terméktapasztalatok.
Slim Flavin7 tapasztalatok
Nano Silver(Ezüst Víz)
Termékek bemutatása
Terméktapasztalatok!
Ezüst Víz-Nano Silver Tapasztalatok
Ásványi anyag
Ezüst kolloid
Történetem a Flavin7-tel
Vitaminok
Crystal Anion egészségügyi és tisztasági betétek
További weboldalaim és Linkek+Skype
Gyakori kérdések/Olimpiq StemxCell/
Galéria


Slim Flavin7 a fogyasztó flavonoid

 Édesgyökérből kivont Glabridin nevű flavonoid, melynek fogyasztó hatása van. Zsigeri zsírokat bontja a szervezetünkben, ezáltal bekövetkezik a hasi zsírpárnáink fogyása.

   flavinkiraly 

    FlavinH7 Glabridin

Gyümölcslé kivonat Glabridin tartalmú és szintén fogyasztó hatású,, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.   

  flavinkiraly

         Glabridin

   flavinkiraly

   Fogyj flavin7+kapszula

Slim Green Coffee fogyasztó kapszula
    Fogyasztó kapszula

 

Partner  Linkek

Flavin7 

Flavin7 termékpatika 

Slim Flavin7 boltaneten 

Flavin7 lapunk 

Apro-hirdeto.NET - Hirdető

Online, Ingyen TVItems Linkek 

 005-Linkcsere Központ

 weblap sablonok 

 Apróhirdetés ingyen

Képes hirdető-böngésző oldal 

RIKKANCS INGYEN HIRDETÉS 

Linkcsere.eu

Linkcsere   

linkcsere oldalak

Eladhatatlan - Ingyenes apróhirdetés és reklám

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

 Referer Linkcsere

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek 

Királyapro.Aprohírdetés Ingyen/

Webáruház>>  Flavin H7   Webáruház>>
A Flavin és a Hidrogén fúziójával új energiához jutnak a sejtjeink.
A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között!
Katt a képre: 
 

 Hidrogén az egyetlen légnemű antioxidáns.A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású tartalommal rendekező folyadék forradalmi újdonság az étrendkiegészítők palettáján.A benne levő természetes növényi flavonoidok szabadgyök befogó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az egészségünk védelmében.Mivel az anyagcsere sejten belül zajlik, így az ott keletkező szabadgyökök is sikeresen megköthetőek, mert a sejtmembrán nem okoz akadályt az apró Hidrogénnek !            

 Flavin H7  

A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású tartalommal rendelkez~o folyadék forradalmi újdonság az étrendkiegészít~ok palettáján.
A benne lév~o természetes növényi flavonoidok szabadgyök befogó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!
Ax oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.
A hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!

A magas hidrogénaktivitás, a redukáló hatást növeli.
Ez a szabadgyökök megkötésének egyik legújabb és legeredményesebb módszere. A redukció, a szervezet m^uködése során az oxidatív stressz hatására bekövetkez~o károsodások gátlására is alkalmas biokémiai folyamat.

Abban a pillanatban amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az él~o szervezetben, reakcióba lép és semlegesíti.
Így a szabadgyök azonnal elveszíti kártékony sejtkárosító hatását.

A kutatások révén sikerült nagy mennyiség^u aktív Hidrogént oldani a s^ur^u molekulaszeparált gyümölcskoncentátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méret^u antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyökmegköt~o hatását.
Er~os redukciós képessége van, amely mérhet~o: ORP -400 mV.
Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelz~o szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat.

Mivel az anyagcsere sejten belül zajlik, így az ott keletkez~o szabadgyökök is sikeresen megköthet~oek, mert a sejtmembrán nem okoz akadályt az apró Hidrogénnek.
A flavonoidokról:

Antioxidáns hatás
A flavonoid típusú vegyületek szerkezetüknek köszönhet~oen jelent~os gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek. Rendszeres fogyasztásuk csökkenti a környezeti hatások által a szervezetbe kerül~o, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, illetve biztosítva azok zavartalan m^uködését.

Csökkentik az érelmeszesedést
Az érelmeszesedés a szervezetben bárhol kialakulhat a ver~oerek falán, tipikusan a szívkoszorúereken, a végtagokban és az agyi erekben jelentkezik. Számos tudományos közlemény támasztja alá, hogy a flavonoidok rendszeres szedés esetén antioxidáns és érfalstabilizáló hatásuk révén lassítják, gátolják a meszesedés kialakulását.

Szív- és érrendszer védelme
A flavonoidok kiemelked~oen pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve ezzel az érfalak rugalmasságát. Csökkentik a koleszterinszintet és a vérrögképz~odést, ezáltal véd~ohatást fejtenek ki trombózis ellen.

Allergiaellenes hatás
Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részér~ol. A flavonoidok egyéb kedvez~o élettani hatásai mellett allergiaellenes hatással is rendelkeznek.

                                     flavinkiraly                 

Antioxidáns hatás* Erős redukciós képessége van, amely mérhető:ORP -mV. Az ORP érték egy oldat *oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál *redukálóbb az oldat.

A flavonoid tipusú vegyületek szerkezetüknek köszönhetően jelentős gyökbefogó és antioxidáns hatással rendelkeznek. Rendszeres fogyasztásuk csökkenti a környezeti hatások által a szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, illetve biztosítva azok zavartalan müködését!

Miért jó ha több a Hidrogén a szervezetünben?         Webáruház>>
*Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.
*A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!
*A magas hidrogénaktivitás, a redukáló hatást növeli.
*Ez a szabadgyökök megkötésének egyik legújabb és legeredményesebb módszere.
*A redukció, a szervezet működése során az oxidatív stressz hatására    *bekövetkezőkárosodások gátlására is alkalmas biokémiai folyamat.
*Abban a pillanatban amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő *szervezetben, reakcióba lép és semlegesíti.
*Így a szabadgyök azonnal elveszti kártékony sejtkárosító hatását.
*A kutatások révén sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű *molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a *szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni *szabadgyökmegkötő hatását.

                                flavinkiraly  Csökkentik az érelmeszesedéstAz érelmeszesedés a szervezetben bárhol kialakulhat a verőerek falán, tipikusan a szívkoszorúereken, a végtagokban és agyi erekben jelentkezik. Számos tudományos közlemény támasztja alá, hogy a flavonoidok rendszeres szedés esetén antioxidáns és érfalstabilizáló hatásuk révén lassítják, gátolják a meszesedés kialakulását.

                             flavinkiraly  

Szív és érrendszer védelme. A flavonoidok kiemelkedően pozitív hatást gyakorolnak a szív -és érrendszerre azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve az érfalak rugalmasságát. Csökkentik a koleszterinszintet és a vérrögképződést, ezáltal védőhatást fejtenek ki trombózis ellen.


                             flavinkiraly  

Az allergiaellenes hatás-Az allergia az immunrendszer egy túlzott reakciója, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezet részéről. A flavonoidok egyéb kedvező élettani hatásai mellett allergiaellenes hatással is rendelkeznek. 
    
                        
RÁDIÓ - VÉNY NÉLKÜL:
A Flavin 7 - ről (összetevők, hatóanyagok)
Előadó: Molnár Richárd. 
Tapasztalat: Ani néni (Masa Antalné).
2010. április 01.
 
 
Az anti-oxidánsok és a szabad gyökök világa
Előadó: Deutsch Árpád (táplálkozási tanácsadó).
Tapasztalat: Király Mária..
2009. november 12.
A flavinoidokról
Előadó: Turán Apolka
Tapasztalat: Zsuzsa
http://www.tradio.hu/listen.php?file=750. Előad: Turán Apolka. Benne: Zsuzsa emberi története.010.  flavonoidokróllőad: Turán Apolka. Benne: Zsuzsa emberi története10.nuá.
. rán lka. Benne: Zsuzsa emberi története010. januáTy szárnyalás lesz