MENÜ
PROFI BÉLTISZTÍTÓ
1.Termék Hatáskör szerint
2.Termék Hatáskör szerint
3.Termék hatáskör szerint-Gyakori kérdések
Flavin7 története
Flavin H7
Rezveratrol kapszula
Fogyasztói vélemények
Fogyókurás termék
Termékpatika webáruházam
Terméktapasztalatok.
Slim Flavin7 tapasztalatok
Nano Silver(Ezüst Víz)
Termékek bemutatása
Terméktapasztalatok!
Ezüst Víz-Nano Silver Tapasztalatok
Ásványi anyag
Ezüst kolloid
Történetem a Flavin7-tel
Vitaminok
Crystal Anion egészségügyi és tisztasági betétek
További weboldalaim és Linkek+Skype
Gyakori kérdések/Olimpiq StemxCell/
Galéria


Slim Flavin7 a fogyasztó flavonoid

 Édesgyökérből kivont Glabridin nevű flavonoid, melynek fogyasztó hatása van. Zsigeri zsírokat bontja a szervezetünkben, ezáltal bekövetkezik a hasi zsírpárnáink fogyása.

   flavinkiraly 

    FlavinH7 Glabridin

Gyümölcslé kivonat Glabridin tartalmú és szintén fogyasztó hatású,, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.   

  flavinkiraly

         Glabridin

   flavinkiraly

   Fogyj flavin7+kapszula

Slim Green Coffee fogyasztó kapszula
    Fogyasztó kapszula

 

Partner  Linkek

Flavin7 

Flavin7 termékpatika 

Slim Flavin7 boltaneten 

Flavin7 lapunk 

Apro-hirdeto.NET - Hirdető

Online, Ingyen TVItems Linkek 

 005-Linkcsere Központ

 weblap sablonok 

 Apróhirdetés ingyen

Képes hirdető-böngésző oldal 

RIKKANCS INGYEN HIRDETÉS 

Linkcsere.eu

Linkcsere   

linkcsere oldalak

Eladhatatlan - Ingyenes apróhirdetés és reklám

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

 Referer Linkcsere

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek 

Királyapro.Aprohírdetés Ingyen/

 

A nélkülözhetetlen ezüstkolloid

Kolloid ismertetők

flavinkiralyAz ezüst nem csak nemesfém, de egyúttal az emberi szervezet normális működéséhez szükséges, fontos nyomelem is.

A kolloid ezüst az ezüstnek az egyetlen formája, melyet biztonságosan lehet alkalmazni adalékként. A szövetekbe elég lassan szívódik fel ahhoz, hogy ne okozzon szöveti irritációt.

Sok baktérium-, gomba-, és vírusfajta specifikus enzimet használ az anyagcseréjéhez. Az ezüst katalizátorként működik, és hatékonyan bénítja meg ezt az enzimet. Minden tesztelt gomba-, baktérium-, véglény-, parazitafajtára és sok vírusra nézve mérgező hatású. A primitív életformák ellen az ezüst olyan mérgező, mint a legerősebb kémiai fertőtlenítőszerek. Nem ártalmas viszont az emberi enzimekre, sem az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Mindenféle kórokozó szervezetet hatástalanít 6 perc alatt. Az ellenálló képességek nem tudnak kifejlődni. A szervezetünk nem szokik hozzá.

A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben olyan, mintha egy kiválóan működő második immunrendszerünk lenne.

A modern orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra. Dr. Gary Smith szerint a kolloid ezüst nélkülözhetetlen a szervezet védekezési rendszerében, az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.

Dr. Robert O. Becker vizsgálatai szerint az ezüst igen hatásos csontregeneráló is, törésnél 50%-al lerövidíti a gyógyulás idejét. Ezenkívül elősegíti a bőr és más finomszövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat. Ezen előnyös hatások miatt már 1930-ban vékony, baktériumölő ezüstfóliákat javasoltak sebkötöző anyagként, és használtak sikerrel. Napjainkban az USA sebészeti és égéskezelő klinikáinak 70%-ában alkalmaznak ezüstöt.

Dr. Björn Nordenström, a svéd Karolinska Institute-nál ezüstkolloiddal kezelt rákbetegek gyógyulásáról számolt be. Állítja, hogy gyors gyógyulást eredményezett azoknál, akiket más orvosok reménytelennek tartottak. Nordenström professzor, és az osztrák dr. Rudolf Pekar nevéhez fûzõdik egyébként az ECT (Elektro-Cancer Treatment), ami egy igen hatásos rákterápia (kb 86%-os sikerrel).

Hogyan hat az ezüstkolloid?

A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüstkolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Az ezüst a kórokozók pusztulását úgy idézi elő, hogy a baktériumokba, gombákba, parazitákba kerülve gátolja a tiolenzimek működését. Az ezüstkolloid fogyasztásának nincs mellékhatása. A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.

A jó minőségű ezüstkolloid oldatnak nincsenek káros mellékhatásai!

Más készítményekkel (homeopátiás szerek, Bach virág terápiás cseppek, gyógyszerek, stb.) nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Aranykolloiddal együtt tartósan fogyasztva támogatja és erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, javítja a közérzetet, fiatalon tartja a testet és a szellemet.

Gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén

Sikeresen alkalmazható torokgyulladás, nyelv-gyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és –sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, szamárköhögés, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártyagyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére

Rendszeres használatával megelőzhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása

A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését

Alkalmas a kiütések, pattanások, fekélyek, szemölcsök, ótvar, skarlát, bőrfarkas, ekcéma, herpesz, bőrrák és még számos bőrbetegség kezelésére

Hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, szifilisz, gonorrhoea, kolera, malária, lepra, bubópestis, vérélősködők, lépfene, rák, leukémia, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is

Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmulasztja. Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat.

Az ezüstkolloid használata

Felnőtteknek a napi adagja 2x1 teáskanál, vagy megelőzés céljából 1 teáskanál. A gyorsabb felszívódás érdekében lenyelés előtt pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!

Használata javasolt: