MENÜ
PROFI BÉLTISZTÍTÓ
1.Termék Hatáskör szerint
2.Termék Hatáskör szerint
3.Termék hatáskör szerint-Gyakori kérdések
Flavin7 története
Flavin H7
Rezveratrol kapszula
Fogyasztói vélemények
Fogyókurás termék
Termékpatika webáruházam
Terméktapasztalatok.
Slim Flavin7 tapasztalatok
Nano Silver(Ezüst Víz)
Termékek bemutatása
Terméktapasztalatok!
Ezüst Víz-Nano Silver Tapasztalatok
Ásványi anyag
Ezüst kolloid
Történetem a Flavin7-tel
Vitaminok
Crystal Anion egészségügyi és tisztasági betétek
További weboldalaim és Linkek+Skype
Gyakori kérdések/Olimpiq StemxCell/
Galéria


Slim Flavin7 a fogyasztó flavonoid

 Édesgyökérből kivont Glabridin nevű flavonoid, melynek fogyasztó hatása van. Zsigeri zsírokat bontja a szervezetünkben, ezáltal bekövetkezik a hasi zsírpárnáink fogyása.

   flavinkiraly 

    FlavinH7 Glabridin

Gyümölcslé kivonat Glabridin tartalmú és szintén fogyasztó hatású,, különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsítva.   

  flavinkiraly

         Glabridin

   flavinkiraly

   Fogyj flavin7+kapszula

Slim Green Coffee fogyasztó kapszula
    Fogyasztó kapszula

 

Partner  Linkek

Flavin7 

Flavin7 termékpatika 

Slim Flavin7 boltaneten 

Flavin7 lapunk 

Apro-hirdeto.NET - Hirdető

Online, Ingyen TVItems Linkek 

 005-Linkcsere Központ

 weblap sablonok 

 Apróhirdetés ingyen

Képes hirdető-böngésző oldal 

RIKKANCS INGYEN HIRDETÉS 

Linkcsere.eu

Linkcsere   

linkcsere oldalak

Eladhatatlan - Ingyenes apróhirdetés és reklám

Linkgyűjtemény és RSS gyűjtemény

 Referer Linkcsere

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek 

Királyapro.Aprohírdetés Ingyen/

Hírlevél felíratkozás

Keresztnév: E-mail:

BannerPartner.Hu Bannercsere Rendszer - Reklámozza INGYEN és HATÉKONYAN weblapját    FLAVIN7 vitaminok, Flavitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek széles választékával várjuk Kedves Látogatóinkat, Vásárlóinkat!  webáruház>>>>>>                                          

 

                                                               flavinkiraly 

 Általában fontos, hogy betartsuk a dobozon olvasható adagolást.

A vitaminok olyan tápanyagok, melyek a szervezet mûködéséhez  elengedhetetlenül fontosak. Szervezetünk nem tudja elõállítani ezeket az anyagokat.

Sokat segíthet ha sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztunk - sokat sportolunk és a szervezetünknek szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket pótoljuk.

A vitaminok sokat javíthatnak a szervezetünkben végbement káros elváltozásokon.De lényegesen egyszerűbb és olcsóbb, ha az egészségünket próbáljuk megőrizni! webáruház>>>>>

A természet hatalmas egészséggyár, s úgy mûködik, hogy minden alkalmazott, minden élõlény profitálhasson is a társaiból. Az egészségünk fenntartásához nélkülözhetetlen anyagok egyik fontos csoportját a vitaminok adják, ezek a test felépítéséhez, mûködéséhez, s fõként a betegségek elleni védekezéshez szükségesek. 

Az emberi faj fejlõdése során jórészt elveszítette a fennmaradásához szükséges vitaminok elõállításának képességét. Mivel szervezetünk csak a D-, H- és K-vitamint tudja szintetizálni, a létfontosságú (esszenciális) vitaminok túlnyomó többségét, illetve elõanyagaikat a táplálékkal kell felvennünk. Amennyi-ben tartósan nélkülözzük valamelyik vitamint, különféle tünetek jelzik.

Ha a szervezet egy vitaminból a szükségesnél kevesebbhez jut, először a raktárait üríti ki. Fáradékonyság, levertség, a koncentráció gyengülése figyelmeztethet a vitaminhiányra. 

Miután a jellegzetes tünetek kialakultak, azonnali vitaminpótlással sem lehet teljesen visszafordítani a károsodásokat. Bár ezek az egykor rettegett betegségek nálunk nagyon ritkán fordulnak elő, a harmadik világban ma is szedik áldozataikat. Európában inkább csak az optimálisnál gyengébb vitaminellátottságról beszélhetünk. Ennek oka lehet alultápláltság, egyoldalú étrend, májbetegségek, emésztése zavarok, fertőzések, egyes gyógyszerek, pé¬ldául antibiotikumok, fogamzásgátlók, görcs- oldók tartós szedése, drasztikus fogyókúra, nagy testi-szellemi igénybevétel.

A fokozott szükséglet ellensúlyozására alkották meg a különféle vitaminkészítményeket.Pontosan adagolva valóban segíthetnek megőrizni az egészségünket, de nem árt az óvatosság.

A több nem jobb. Fölösleges a naponta szükséges vitaminnak a többszörösét bevenni, mert csak terheljük vele a szervezetünket. A vízben oldódó vitaminok viszonylag könnyen kiürülnek, de a zsírban oldódók fölhalmozódnak, és veszélyeztetik az egészséget. 

Ezért ritkán kerülhetünk a zsíroldékony vitaminokkal kapcsolatban hiányállapotba, de túladagolásuk, és az ebből eredő mérgezés elképzelhető.

Két vitamin létezik — az A- és a D-vitamin —, amely jelenthet némi kockázatot nagyon nagy dózis esetén, mivel a szervezet elraktározza őket. Minden esetre sokkal gyakoribb, hogy az emberek ezek hiánybetegségében szenvednek, nem pedig a túladagolás miatt.

                                  webáruház>>>>>>

flavinkiraly